Арсен Аваков: Нагородили кращих спортсменів-динамівців і призерів Invictus Games-2018

Сьогодні, 22 грудня 2018 року, в Міністерстві внутрішніх справ відзначили кращих спортсменів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» і призерів української збірної InvictusGames 2018, які проходили в Сіднеї, Австралія.

Глава МВС заявив, що кожна перемога українських спортсменів – це гордість всього народу.

«За рік спортсмени співтовариства «Динамо» на чемпіонатах світу завоювали 129 нагород. На внутрішніх змаганнях – майже чотири тисячі. І, звичайно, блискуче виступили члени збірної InvictusGames. Війна ранила їх тіло, але не підкорила дух. Пишаюся героями, які отримали важкі поранення на полі бою, але повернулися в стрій і отримали перемоги вже в спорті! Кожен з них – сила і незламність!»- зазначив Арсен Аваков.

Міністр внутрішніх справ нагадав, що під час «Ігор нескорених» в Сіднеї українська збірна отримала 20 медалей: 7 золотих, 10 срібних, 3 бронзових

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - image002-17-1024x683.jpg

 «Люди, що побували на фронті, отримали каліцтва, повернулися на мирну територію і їм дуже важко знайти своє місце в суспільстві. А змагання Invictus Games дають можливість бути в центрі уваги всього світу, бути серед людей з такими ж життєвими обставинами, як у них», – додав Арсен Аваков.

Міністр вручив призерам української збірної Invictus Games-2018 і спортсменам-динамівцям відзнаки, нагороди ФСТ «Динамо» і МВС, в тому числі «Вогнепальна зброя» і цінний подарунок – годинник.

Серед нагороджених капітан команди «Нескорених» в 2018 році Сергій Ільницький, призери Invictus Games Віктор Шинкарук, Денис Фіщук, Богдан Оксентюк, Олександр Гавриленко, Сергій Шимчак, Володимир Король, Олександр Чалапчій, Василь Омельченко, Олександр Зозуляк, Євген Олексеєнко.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - image033-5-1024x683.jpg


А також, вісімнадцятирічна чемпіонка Європи та світу з дзюдо Дарина Білодід, чемпіона світу і віце-чемпіона Європи з дзюдо Георгій Зантарая, чемпіон світу з вільної боротьби Алла Черкасова, чемпіон юнацьких Олімпійських ігор з академічного веслування Іван Тищенко та інші.

Это изображение имеет пустой атрибут alt; его имя файла - image035-5-1024x683.jpg

Перший заступник глави Центральної ради ФСТ «Динамо» Віктор Корж зазначив, що Україна, завдяки зусиллям наших спортсменів, входить в 20 кращих світових збірних за результатами Олімпійських ігор.