Арсен Аваков: Підтримка США в питаннях безпеки і політики вкрай важлива для України

Міністр внутрішніх справ України обговорив з делегацією «Атлантичної ради»  розглянув хід антитерористичної операції на сході країни, а також і перспективи переформатування українського уряду.

У зустрічі взяли участь глава американської делегації, директор Євразійської програми Ради, екс-посол США в Україні Джон Гербст, директор програми «Атлантичної ради» щодо співпраці з Україною Адріан Каратницький, експерт із зовнішньої політики Пола Добрянські та керівник військово-політичного відділу Посольства США в Україна Дуглас Хьойт.

Наприкінці зустрічі глава МВС подякував американській стороні за щиру підтримку України і висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Довідка:

Атлантична Рада США (заснований в 1961 р.) – неурядова організація, аналітичний і дослідницький центр, який є «форумом» для міжнародних політичних, бізнес і інтелектуальних лідерів. Основним завданням діяльності Ради є підготовка аналітичних матеріалів, розробка та впровадження програм з вивчення політичних і економічних проблем, а також питань безпеки для розвитку США, ЄС та інших країн.

У його склад входить десять регіональних центрів і функціональних програм з питань міжнародної безпеки та глобальної економічної процвітання.

Штаб-квартира знаходиться у Вашингтоні, США.